Psychologische methoden zoals EMDR en EFT

bij behandeling in Praktijk SENSUS in Rotterdam en omgeving

Psychologische methoden

De psychodynamische werkwijze die ik hanteer in mijn praktijken in Rotterdam en Zoetermeer is heel krachtig, omdat vele verschillende technieken complementair en afwisselend ingezet kunnen worden. Uit ervaring blijkt dat vele waardevolle technieken ook online ingezet kunnen worden met dezelfde resultaten.

Voor geïnteresseerden noem ik technieken die ik kan inzetten. Naast cognitieve en gedragswetenschappelijke technieken wordt gebruik gemaakt van de volgende technieken:

EMDR
EFT Professional (Emotional Freedom Techniques)
voice-dialogue
transactionele analyse
innerlijk kind werk
hypnotherapie
regressietherapie
assen van verandering
provocatieve therapie
NLP
EFT (relatie-therapie, Emotional Focussed Therapy)
RET
bio-energetica
ademtechniek
systemische familie -en organisatieopstellingen

Effectieve werkwijze

Vanuit ervaring kan ik zeggen dat deze werkwijze effectief is. Het gaat verder dan enkel een cognitief (verstandelijk/rationeel) inzicht. Er is inzicht op een dieper gevoelsniveau in het emotionele brein, wat een onmiddellijke ommezwaai kan bewerkstelligen.

Verder werk ik met PSYCK-K voor het ombuigen van overtuigingen en stress.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de analytische tekentechniek. Binnen begeleiding kan ik hiermee werken, het geeft bijzondere heldere inzichten.
Ook wanneer communicatie moeilijker is met het bewuste of onderbewuste, kan op een luchtige wijze met creatief werk een analyse plaatsvinden samen met de cliënt en een helend proces op gang worden gezet.

Met alle aandacht kan ik iedere persoon met zijn specifieke vraag heel persoonlijk en compleet begeleiden.

Ik was overspannen en voelde angst voor de angst. Monique heeft mij professioneel begeleid bij het aanpakken van die angst met EFT (emotional freedom techniques).