Coaching

in Rotterdam en omgeving

Wanneer is coaching zinvol?

Gaat het niet echt goed of al redelijk tot goed en voel je dat er meer potentie is?

Dan is een stukje coaching wellicht iets voor jou. Je hebt behoefte aan professionele of persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een coach-traject, met life coaching in de praktijk of via online coaching kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

  • Waar ben ik goed in en wat wil ik verbeteren?

  • Wat is mijn volgende stap privé of in mijn werk?

  • Wat is mijn persoonlijke leiderschapsstijl?

  • Hoe kan ik preventief omgaan met stressklachten?

  • Wat zijn mijn knelpunten en hoe kan ik deze omdraaien?

Hoe gaan we te werk?

Eigen wensen “waar maken” is het uitgangspunt. Dit doen we door haalbare doelen binnen een bepaalde tijd uit te stippelen en uit te werken. Dit gebeurt zorgvuldig, aandachtig, met betrokkenheid en empathie…en waar ruimte is met humor.
Wat wordt vergroot en verbeterd?

  • Bewustwording en persoonlijke groei

  • Het vergroten van zelfvertrouwen

  • Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden in werk en privésituaties

…..al snel bleek dat ze haar vak verstond en dat ze me juist beter kon helpen, omdat ze wat breder kon kijken…..Dit hielp me in het onderzoeken van de dieper liggende factoren achter de Burn-out. Doordat ze bewust werden, kon ik ze oplossen of aanpakken…..

Ik heb inzichten opgedaan die heel waardevol zijn en een doel voor langere termijn.
Ik heb weer veel meer energie.