Burn-out begeleiding

in Rotterdam en omgeving

Wat is de werkelijke oorzaak van een burn-out?

Hoe kan deze zo efficiënt mogelijk opgelost worden zonder risico op terugval?

Hoe kan men weer vanuit innerlijke kracht en balans op een goede manier terug komen naar dezelfde of een andere, beter passende werkplek?

Je kunt vanuit jezelf of als je daar de voorkeur aan geeft in samenwerking met het bedrijf waarvoor je werkzaam bent (HR en/of Arbodienst en/of bedrijfsarts) een begeleidingstraject ingaan waarbij je je met deze begeleiding werkelijk gehoord, gezien en veilig voelt.

Waarbij er vertrouwen is en:

  • vermoeidheid omgebogen kan worden naar vernieuwde innerlijke kracht,
  • weerstand over een hersteltraject kan worden omgezet in enthousiasme,
  • onwetendheid over eigen grenzen, zichzelf en de burn-out veranderd kan worden in naar kennis en inzicht,
  • wiebeligheid weer balans wordt.

Als je met mij als begeleider aan de slag gaat kan dit in de praktijk of via online therapie en online coaching. Het is het belangrijk om te weten dat er geheimhoudingsplicht is zodat er enkel met jouw toestemming overleg is met de werkgever, bedrijfsarts of ARBO-dienst.

Hoe ga ik te werk?

Ik heb een zeer zorgvuldig uitgestippeld en succesvol coachingstraject dat individueel wordt aangepast op de persoon en specifieke symptomen. Dat geeft de mogelijkheid om weer binnen een zo kort mogelijk tijd, tegelijkertijd de tijd die nodig is volledig en met enthousiasme werkzaam te zijn zonder terugval.

De aanpak is holistisch in een gestructureerde opbouw naar totaal welbevinden en functioneren. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar de lichamelijke klachten en symptomen d.m.v. onderzoek, supplementen, beweging, oefeningen, kijken naar activiteiten en dagritme. We gaan ook aan de slag met de achterliggende oorzaken, psychische aspecten, patronen en overtuigingen die mede de oorsprong zijn van de burn-out.

Oorzaak van stress en spanning heeft voornamelijk te maken met overtuigingen die je hebt over zaken, gebeurtenissen of personen, hoe je daarmee omgaat en…het ontbrekende contact met jouw eigen lichaam en aanvoelen van de signalen die het afgeeft, waardoor je eigen grenzen steeds weer overschrijdt.
De therapie is in Rotterdam/Capelle aan den IJssel.

Blij verbaasd over resultaten…met professionaliteit ontmoeten vanuit het hart.

…..al snel bleek dat ze haar vak verstond en dat ze me juist beter kon helpen, omdat ze wat breder kon kijken…..Dit hielp me in het onderzoeken van de dieper liggende factoren achter de Burn-out. Doordat ze bewust werden, kon ik ze oplossen of aanpakken…..